Download

Lirik lagu Dewi Zega - Sanggupo

diposting oleh

Ngadimin

Lirik lagu Dewi Zega - Sanggupo

Artis : Dewi Zega
Judul : Sanggupo

Lirik Dewi Zega - Sanggupo

Kepaksan isun kepaksan

Ngapusi Ati

Welas ngomong sing welas

Nong ngarep riko



Kesekso batin kesekso

Nyengidakno roso

Mung siji iki dalane

Ngalesi duso



Sanggupo isun nerimo

Dung riko duwen wong liyo

Sun ngempet roso ring dodo

Mung kanggo awak riko



Keloron seneng ring kono

Sing kebagi ambi awak iki

Sing kepingin urip riko

Ajur mergo isun



Kepaksan isun kepaksan

Ngapusi Ati

Welas ngomong sing welas

Nong ngarep riko



Kesekso batin kesekso

Nyengidakno roso

Mung siji iki dalane

Ngalesi duso



Sanggupo isun nerimo

Dung riko duwen wong liyo

Sun ngempet roso ring dodo

Mung kanggo awak riko



Keloron seneng ring kono

Sing kebagi ambi awak iki

Sing kepingin urip riko

Ajur mergo isun



Sanggupo isun nerimo

Dung riko duwen wong liyo

Sun ngempet roso ring dodo

Mung kanggo awak riko



Keloron seneng ring kono

Sing kebagi ambi awak iki

Sing kepingin urip riko

Ajur mergo isun



Download lagu Dewi Zega - Sanggupo.mp3

Terimakasih sudah membaca postingan tentang Lirik lagu Dewi Zega - Sanggupo