Download

Lirik lagu Nella Kharisma - Aku Mati Roso

diposting oleh

Ngadimin

Lirik lagu Nella Kharisma - Aku Mati Roso

Artis : Nella Kharisma
Judul : Aku Mati Roso

Lirik Nella Kharisma - Aku Mati Roso

Wes ra ono roso tresno

Wes ilang roso sayang

Neng ati iki kanggo sliramu



Wes suwi dilakoni

Wong loro andum tresno

Nanging dadine kok koyo ngene



Oh kangmas ojo loro atimu

Oh kangmas aku ra biso tresno karo sliramu



Ati iki koyo koyo wes mati roso

Tresnoku marang sliramu mung kanggo seneng atimu

Ora iso ilang roso, tresnoku sing isih isih ono

Ora iso tak wenehake merngko wektu sing nentoake



Oh kangmas atiku rasane mati roso

Aku wes ra biso tresno marang sliramu, oh kangmas



Wes suwi dilakoni wong loro andum tresno

Nanging dadine kok koyo ngene



Oh kangmas ojo loro atimu

Oh kangmas aku ra biso tresno karo sliramu



Ati iki koyo koyo wes mati roso

Tresnoku marang sliramu mung kanggo seneng atimu

Ora iso ilang roso, tresnoku sing isih isih ono

Ora iso tak wenehake merngko wektu sing nentoake



Oh kangmas atiku rasane mati roso

Aku wes ra biso tresno marang sliramu, oh kangmas



Download lagu Nella Kharisma - Aku Mati Roso.mp3

Terimakasih sudah membaca postingan tentang Lirik lagu Nella Kharisma - Aku Mati Roso