Download

Lirik lagu Nella Kharisma - Sayang 9

diposting oleh

Ngadimin

Lirik lagu Nella Kharisma - Sayang 9

Artis : Nella Kharisma
Judul : Sayang 9

Lirik Nella Kharisma - Sayang 9

semilir angin sing dadi saksi

naliko suwe ku ngenteni

ademe bengi sing tak rasak’e

tambah gawe kangene ati



bengi gowoen roso tresnoku

kanggo slirane sing tak sayang

udan tolong gowoen banyu moto iki

roso kangen kepati-pati



wes suwe seng tak rasakne

aku seh tetep eling wae

tak sadari ugo tak rumangsane

opo neng kono kowe wes nduwe ganti



saiki piye kabarmu

opo seh eling aku

yen wes mulyo uripmu

dungaku seneng atimu



bengi gowoen roso tresnoku

kanggo slirane sing tak sayang

udan tolong gowoen banyu moto iki

roso kangen kepati-pati



wes suwe seng tak rasakne

aku seh tetep eling wae

tak sadari ugo tak rumangsane

opo neng kono kowe wes nduwe ganti



saiki piye kabarmu, opo seh eling aku

yen wes mulyo uripmu, dungaku seneng atimu



bengi gowoen roso tresnoku

kanggo slirane sing tak sayang

udan tolong gowoen banyu moto iki

roso kangen kepati-pati



wes suwe seng tak rasakne

aku seh tetep eling wae

tak sadari ugo tak rumangsane

opo neng kono kowe wes nduwe ganti



sayang rungokno jerite ati iki

menangis sedih mengharap kau kembali

menangis sedih mengharap kau kembali



Download lagu Nella Kharisma - Sayang 9.mp3

Terimakasih sudah membaca postingan tentang Lirik lagu Nella Kharisma - Sayang 9